top of page

Øyelokk - øyelokkplastikk

Hengende øvre Øyelokk

thumbnail_shutterstock_2175519573.jpg

Med botulinumtoxin kan man løfte den ytre delen av øyebrynet 1-3 mm. Øyebrynet vil da løfte med seg øyelokket, og vil i mange tilfeller være nok til å unngå operasjon. Behandlingen utføres ved å sette små mengder botulinumtoxin ved den ytre øyeviken. Muskelen slapper da av og øyebrynet løftes opp. En bonus effekt ved denne behandlingen er at rynkene ved siden av øyet (kråketærne) blir borte. 

Dersom du har veldig tunge øyelokk med for mye hud er operasjon med øyelokkplatikk det beste alternativet.

 

Bestill gjerne en time for en konsultasjon via SMS (47818028/91669211) eller send et bilde av øynene dine på e-post i forkant til s@wenus.net

Nedre Øyelokk

thumbnail_1465909088-medium.jpg

I de fleste tilfeller vil det være tilstrekkelig å bruke hyaluronsyre filler i tårefolden og rundt øyet som gir en mer ungdommelig fylde. I andre tilfeller hvor mye av fettvevet har forflyttet seg nedover vil operasjon være et bedre alternativ. Etter en operasjon av nedre øyelokk kan det i noen tilfeller være en fordel å kombinere med filler opp mot øyelokket.

Er det veldig mye hud til overs eller det foreligger store poser under øynene er nok operasjon den beste løsningen. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker en vurdering av øynene dine hos oss. Klikk for timebestillig her...  

Ønsker du en time direkte til operasjon send bilder av øyene på forkant til: s@wenus.net, så kan vi ringe tilbake og avtale en time.

bottom of page