top of page
_D6B1357-1.1.jpg

Velkommen til SolLegene!

Vi er en privat estetisk medisinsk klinikk i Drammen som tilbyr føflekksjekk, fjerning av føflekker, kosmetiske ansiktsbehandlinger og mye mer. Du trenger ingen henvisning for å bestille time. Hos oss utføres alle undersøkelser og behandlinger av legespesialister.

Hva vi gjør

Føflekker og andre hudforandringer

 

Vår kompetanse ligger i diagnostikk, fjerning og oppfølging av føflekker, hudkreft, solskader og pigmentforandringer. Vi fjerner skånsomt alle typer hudutvekster, små ateromer, fettkuler, vorter, små og store blodkar både i ansikt, hodebunn og på kroppen. 

Vi bruker kun de nyeste teknikkene og de mest skånsomme metodene som finnes på markedet for å oppnå et kosmetisk pent resultat. Behandlingen tilpasses individuelt med moderne behandlingsmetoder som radiolase (fjerner kun det man ønsker å fjerne uten å skade vevet rundt) og kryo (frysing) samt kirurgi.

“Vi er opptatt av forebygging, tidlig påvisning og behandling av hudkreft og andre hudforandringer”

Estetiske behandlinger

Vi har bred erfaring innen anatomi, ansiktskirurgi og estetiske behandlinger. Vi er opptatt av kvalitet og presisjon og bruker kun metoder som gjennom kliniske studier viser til gode og trygge resultater. Med vår ekspertise innen injeksjonsbehandling med toxiner og fillere i tillegg til microneedling, pellevé, peeling og laser kan vi individuelt tilpasse behandlinger for å oppnå et pent og naturlig resultatet.

Vi jobber med å forebygge og redusere aldringstegn gjennom å spre kunnskap og undervise i avansert hudpleie og photoageing basert på vitenskapelig forskning. Spør oss gjerne om hudpleietips!

“Vår ekspertise er din trygghet”

Vi deltar jevnlig på nasjonale og internasjonale kurs og kongresser og besøker renomerte kolleger rundt om i verden hvor vi utveksler kunnskap og erfaring for å holde oss oppdatert i en bransje som stadig er i utvikling.

_D6B0848-1.1.jpg

Klinikken

Dr. med. Siegfried Wenus startet klinikken i Drammen i 2011. Han har jobbet som lege i Norge siden 1997 og er spesialist i otorinolaryngology og hode- og halskirurgi (ØNH) med lang erfaring i behandling av hudtumores, nese-, ansikts- og ørekirurgi

Han har som ansiktskirurg en omfattende oversikt over ansiktets anatomi og funksjon og er opptatt av estetikk som tilpasses individuelt.

Dr. Siegfried Wenus drar årlig på internasjonale kongresser og besøker jevnt renommerte kolleger rundt om i verden for å utveksle kunnskap.

 

 

Hvem vi er

Vi er et team av Leger som fokuserer på kvalitet, presisjon og estetikk.

Vi er alle medlemmer av Den Norske Legeforening

bottom of page