top of page
Ansatte Karina.jpg

Dr. Karina Hansen

  • Spesialist i Øre-nese-hals sykdommer og Hode-hals kirurgi

  • Sertifisert Estetisk Lege 

  • Spesialisering ved Oslo Universitetssykehus, Rikshospitalet

  • Medisinstudiet på Semmelweis Universitet i Budapest

  • Startet å jobbe hos SolLegene ved Føflekkspesialisten i 2022

  • Facebook
  • Instagram

Utdanning

Medlem av

Hjemsted

Arbeidssted

Øre-, nese-, halsspesialist og hode- og halskirurg

Sertifisert Estetisk lege

Den Norske Legeforeningen (DNLF)

Asker

SolLegene ved Føflekkspesialisten i Drammen
 

Dr. med. Karina Hansen

Karina Hansen er spesialist i Øre-nese-hals sykdommer, Hode-hals kirurgi og ansiktskirurgi, utdannet ved Oslo Universitetsykehus, Rikshospitalet. Sertifisert Estetisk lege med videreutdanning innen Avansert Botox og filler injeksjoner. Med over 17 års erfaring som kirurg ved Norske sykehus samt 6 måneder hospitering i Houston Texas, USA og i London har hun tilegnet seg bred kunnskap innen anatomi, kirurgi og estetisk medisin.

Hun er i tillegg lidenskapelig opptatt av hud, kosmetisk dermatologi og hudbehandlinger som forebygger sykdom og skade av huden, reduserer aldringstegn og gjenskaper en frisk og fin hud.

Hun gir råd og veiledning i avansert hudpleie med fokus på forebygging av solskader, hudkreft og prematur aldring av huden. Hun skreddersyr hudpleieprogram for alle hudtyper og hudlidelser som fet hud, tørr hud, kombinert hud, sensitiv hud, pigment endringer, akne og rosacea.

Etter flere år på Rikshospitalet hvor hun hovedsakelig jobbet med hode og hals kreft inkludert hudkreft utviklet hun en interesse for forebygging, tidlig påvisning og behandling av føflekkreft og andre typer hudkreft. Hun har bred erfaring innen diagnostisering og behandling av hode-hals kreft og hudkreft. En behandlingen som omfatter både avansert kreft kirurgi og små kirurgi.

 

Hos Føflekkspesialisten har hun kombinert sine lidenskaper og jobber daglig med påvisning og behandling av alle typer hudkreft og hud lesjoner. Hun gir råd og veiledning i avansert hudpleie med fokus på forebygging av hudkreft, solskader og aldringstegn. 

Hun utfører medisinske og kosmetiske behandlinger som microneedling, laserbehandling, IPL, pellevé, kjemisk peeling, radiobølgebehandling, kryobehandling, sklerosering av sprengte blodkar og rynkebehandling med injeksjoner av botulinumtoxin og fillere, trådløft, øyelokkplastikk, fjerning av alle typer hudlesjoner og sjenerende arr, behandling av migrene, tensjonshodepine, overdreven svetting og tanngnissing med injeksjon av toxiner. Hun er opptatt av presisjon og kvalitet i behandlingen for å oppnå et pent og naturlig resultat.

For å holde seg faglig oppdatert innen de nyeste behandlingsmetodene i en bransje som stadig er under utvikling deltar hun jevnlig på kurs og kongresser både nasjonalt og internasjonalt.

bottom of page