top of page
Ansatte Karina.jpg

Dr. Karina Hansen

  • Medisinstudiet på Semmelweis Universitet i Budapest.

  • Spesialisering ved Oslo Universitetssykehus, Rikshospitalet.

  • Spesialist i øre-nese-hals sykdommer og Hode-hals Kirurgi

  • Sertifisert Estetisk Lege 

  • Startet å jobbe på Føflekkspesialisten i Drammen 2022

  • Facebook
  • Instagram

Utdanning

Medlem av

Hjemsted

Arbeidssted

Øre-, nese-, halsspesialist og hode- og halskirurg

Sertifisert estetisk lege

Den Norske Legeforeningen (DNLF)

Asker

SolLegene ved Føflekkspesialisten i Drammen
 

Litt om meg

Jeg er spesialist i Øre-nese-hals sykdommer, Hode-hals kirurgi og ansiktskirurgi, utdannet ved Oslo Universitetsykehus, Rikshospitalet. Sertifisert Estetisk lege med videreutdanning innen Avansert Botox og filler injeksjoner. Med over 17 års erfaring som sykehuslege samt hospitering i over 6 måneder i London og i Houston Texas, USA har jeg tilegnet meg bred kunnskap innen anatomi, kirurgi og estetisk medisin.

Jeg utviklet tidlig en stor interesse for hud og hudpleie da jeg selv fikk akne sent i tenårene. Etter flere år med akne og utallige behandlings forsøk med kremer og medikamenter satt jeg igjen med mye erfaring og kunnskap. Jeg lærte at en god hudpleie rutine med de rette aktive ingrediensene for ulike hudtyper er avgjørende for å bevare en frisk og fin hud. Jeg ble lidenskapelig opptatt av estetisk medisin, avansert hudpleie og hud behandlinger. Spesielt behandlinger som forebygger sykdom og skade av huden, reduserer aldringstegn og gjenskaper en sunn og fin hud.

Etter flere år på Rikshospitalet hvor jeg hovedsakelig jobbet med hode og hals kreft utviklet jeg en ny interesse da jeg så hvor viktig det var med forebygging, tidlig påvisning og behandling av føflekkreft og andre typer hudkreft. Gjennom årene har jeg tilegnet meg bred erfaring innen diagnostisering og behandling av hode-hals kreft og hudkreft. En behandlingen som omfatter både avansert kreft kirurgi og små kirurgi.

 

Hos Føflekkspesialisten har jeg kombinert mine lidenskaper og jobber daglig med påvisning og behandling av alle typer hudkreft og hud lesjoner. Jeg gir råd og veiledning i avansert hudpleie med fokus på forebygging av hudkreft, solskader og aldringstegn. 

I tillegg utfører jeg medisinske og kosmetiske behandlinger som microneedling, laserbehandling, pellevé, kjemisk peeling, radiobølgebehandling, kryobehandling, sklerosering og rynkebehandling med injeksjoner av botulinumtoxin og fillere. Jeg er opptatt av presisjon og kvalitet i behandlingen for å oppnå et pent og naturlig resultat.

For å holde meg faglig oppdatert innen de nyeste behandlingsmetodene i en bransje som stadig er under utvikling deltar jeg jevnlig på kurs og kongresser både nasjonalt og internasjonalt.

bottom of page