top of page

Liquid Facelift

Her bruker man en kombinasjon av:

Alle disse behandlingene er veldig bra hver for seg, men dersom man ønsker en mer signifikant endring kan en komabinasjonspakke være et bra alternativ.

Behandlingen skreddersys hver enkelte for å oppnå det resultatet man ønsker. Kombinasjonen passer perfekt for deg som vil ha et mer helhetlig resultat med forbedret hud struktur og reduserte aldringstegn som varer lengre.

Vi tilbyr to varianter av Liquid Facelift: 

  • Stor Liquid Facelift med 7 behandlede områder for en omfattende helhetlig behandling av ansikt og hals.

  • Medium Liquid Facelift som inkludrer 4 områder. Her kan man fokusere på en omfattende forandring i enten øvre eller nedre del av ansiktet. Den egner seg for hud med mindre aldersforandringer på hele ansiktet eller hvis man ønsker å forbedre noen utvalgte partier av ansiktet.

Peeling er også en fin behandling som kan kombineres med andre behandlinger for å stramme generelt opp, fjerne pigmentflekker og jevne overlfate av huden. Les mer om det her...

Alle undersøkelser og behandlinger utføres av legespesialist

Det finnes mange ulike behandlinger og problemstillinger. Før behandlingen blir du satt opp til en legekonsultasjon hvor du, sammen med din lege finner den behandlingen som passer best for deg.

Eksempel på Liquid facelift

thumbnail_shutterstock_2133458637.jpg
thumbnail_shutterstock_1376234165.jpg

Filler og botulinumtoxin

Botulinumtoxin får musklene som danner rynker til å slappe av samtidig som filleren glatter ut de dype rynkene. 

Botulinumtoxin og Pellevé

Pellevé stimulerer kollagen dannelse og strammer opp huden. Dersom botulinumtoxin brukes samtidig slapper muskulaturen av og effekten av Pellevé øker. Resultatet blir tidligere synlig og varer lengre.

Filler

For områder som ikke kan behandles med botulinumtoxin og Pellevé. For eksempel tårefolden, manglende fylde i øvre øyelokk og leppene.

Sammen med Pellevé kan man løfte opp kinnene og forme kanten på underkjeven.

bottom of page